about-us

Over ons

Al ruim vijftien jaar zijn wij actief in de wereld van websites en web applicaties. Nog elke dag vinden we het een fascinerende wereld en leren we elke dag bij omdat er zoveel veranderd in een zeer korte tijd. Wat vandaag hip is, is morgen al weer uit of achterhaald. Onze interesse gaat dan ook uit naar nieuwe technieken welke potentie hebben heel groot te worden en deze zetten we dan ook graag in om uw project zo goed mogelijk te realiseren.

vanaf het begin
Op maat voor u gemaakt

Solide basis, ongekende mogelijkheden

Vanaf dag één zullen we samenwerken om de beste oplossing te vinden. Of het nu gaat om uw website of web applicatie, we verplaatsen ons graag in uw schoenen om het beste eruit te halen. Zo maken we er samen iets moois, maar vooral functioneels, van.

Na het creatieve denkproces van het uitwerken van al uw wensen en eisen, en deze zo goed mogelijk in kaart te brengen, gaan we aan de slag om de beste oplossing te vinden om ons gezamenlijke doel te bereiken. Veranderen de wensen en/of eisen? Of komen we samen tot een beter alternatief? Geen probleem! Het is niet in beton gegoten en we denken graag met u mee.

kies de beste oplossing
De beste oplossing kiezen

Wij zijn DRY en niet WET...

DRY - "Don't Repeat Yourself" | WET - "Write Everything Twice"

Dat zit ons in de genen. We maken niets dat al bestaat. Dat geldt ook voor de basis van uw project. Om te beginnen met een stabiele basis, een goede fundering waar we op verder kunnen bouwen. Daarnaast gebruiken we graag additionele uitbreidingen om uw wensen te realiseren. Wij borduren voort op deze reeds bestaande technieken. Dit scheelt niet alleen tijd, maar is ook onderhoudsarmer.

projecten uitrollen
Continuous delivery

Maken is leuk, leveren is leuker...

We gebruiken moderne technieken om uw project draaiende te krijgen en te houden. Maar ook om uw project schaalbaar te houden. Denk aan drukke tijden of periodes in het jaar waar u er zeker van moet zijn dat alles werkt. Uw project is bij ons altijd klaar voor deze uitdaging. We doen geen concessies aan implementatietechnieken, omdat we geloven dat het belangrijk is om deze aanpak te gebruiken.

Wilt u zelf controle hebben over het uitrollen van nieuwe functionaliteiten? Wilt u zelf bepalen wanneer een update gereleased mag worden? Met een enkele druk op de knop? Dat kan! Geen enkel probleem. U bent de baas, altijd!

open source community
De open source community

We kunnen en willen het niet alleen

Het klinkt altijd leuk; "dit kost u niets" of "het is al reeds gemaakt, dus dat scheelt weer". Maar het ontstaat niet zomaar. Duizenden slimmeriken over de hele wereld maken fantastische systemen of uitbreidingen. Deze zijn vaak gratis te gebruiken en vaak goed te configureren voor uw doel(en). Dit is natuurlijk mooi en daar maken we dan ook graag gebruik van.

Maar wat nog mooier is, is om zelf ook een deel van deze wereld te worden. Zelf ook een onderdeel te zijn, hoe klein ook. Want ons motto is dat elke bijdrage een ander kan helpen bij het maken van mooiere projecten of kan helpen bij problemen die wij reeds geadresseerd hebben. Doet u ook mee?